Summer Camp 2012

Translate original post with Google Translate

Download Video: MP4Zadatak naših studenata bio je razviti četiri aplikacije za upravljanje rasvjetom.
Prva aplikacija trebala je omogućiti upravljanje rasvjetom pokretima korisnika,
druga preko IPTV-a, treća preko računala koristeći pritom Smart Home Simulator kojeg su studenti razvili na prošlogodišnjoj ljetnoj školi, a četvrta koristeći mobilni uređaj.
Ova video snimka pokazuje rezultatime tima sa našeg Fakulteta.

Studenti računarstva Goran Brestovac, Dea Marin i Aleksandar Vidović, predstavljali su tim našeg Fakulteta na ovogodišnjem i već međunarodno poznatom dvanaestom Ljetnom kampu Ericssona Nikole Tesle. Program je trajao ukupno 5 tjedana i to u periodima od 8. srpnja do 21. srpnja i od 26. kolovoza do 15. rujna ove godine, za vrijeme kojeg su studenti boravili u laboratorijskim prostorima Ericsson Nikole Tesle u Zagrebu i marljivo odrađivali svoje zadatke uz pomoć mentora iz industrije Andreja Grgurića i Mirana Mošmondora.

Naši studenti s mentorima u prostorijama Ericsson Nikole Tesle

I ove godine naši su se studenti izvrsno nosili s postavljenim zadacima, ravnopravno sa svojim kolegama sa drugih srodnih fakulteta iz regije: Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu, Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Sarajevu, Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli. Studenti su zajedno sa svojih 64 kolega uspješno završili program usmjeren na rješavanje konkretnih izazova u aktualnim razvojno-istraživačkim projektima razvoja programskih rješenja.

Svi studenti plaznici ovogodišnje ljetne škole Ericsson Nikole Tesle

Završna svečanost održana je 19. listopada u prostorijama Ericsson Nikole Tesle kada su studenti imali priliku predstaviti svoje radove i vanjskim uzvanicima. Na svečanosti je prof.dr.sc. Darko Huljenić, voditelj suradnje Ericsson Nikole Tesle s akademskom zajednicom, uručio doc.dr.sc. Tihani Galinac Grbac, voditeljici ove suradnje s našeg Fakulteta, Zahvalu za uspješnu suradnju Tehničkom fakultetu u Rijeci u ime Ericsson Nikole Tesle.

Predaja Zahvale našem Fakultetu za uspješnu suradnju

Sva dokumentacija i programska rješenja koji su izrađeni za vrijeme ove aktivnosti pohranjeni su u SEIP Labu našeg Fakulteta i koristit će se u nastavi. Planiraju se i prezentacije ovih aktivnosti na našem Fakultetu.

Više informacija o događaju možete pronaći na facebook stranicama i na službenim stranicama kompanije Ericsson Nikola Tesla.

Comments are closed.